Om Unity Studios

SynergyXR – En extended reality værktøjskasse til hele din organisation

Gennem årene har Unity Studios udviklet skræddersyede interaktive løsninger for industri-ledende organisationer. Gennem vores arbejde har vi på tværs af industrier opdaget tendenser indenfor hvilke behov der efterspørges. Baseret på disse behov, har vi skabt SynergyXR.  

SynergyXR er verdens første gør-det-selv extended reality-værktøjskasse. Med SynergyXR, kan virksomheder selv skabe og bruge virtual, augmented og mixed reality på farten. Innovative danske virksomheder som Grundfos og Novo Nordisk, bruger allerede SynergyXR til at træne medarbejdere, designe produkter og samarbejde på tværs af projekter i sikre virtuelle arbejdsrum, uanset hvor i verden de befinder sig.

Hos Unity Studios, har vi stor erfaring indenfor softwareudvikling og teknisk rådgivning, hvor vi har specialiseret os indenfor Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality. Unity Studios udspringer oprindeligt af skaberne bag Unity Technologies (udviklerne af Unity teknologien, som I dag bruges I 60% af alle VR-applikationer og 90% af alle HoloLens applikation på verdensplan). Siden 2008, har Unity Studios udviklet prisvindende løsninger, hvor vi hjælper virksomheder med at optimere beslutningsprocesser, time-to-market løsninger, kommunikation, læring, medarbejdertilfredshed, samt organisatorisk effektivitet, alt sammen imens at omkostninger reduceres.  

Unity Studios er bredt anerkendt med både nationale og internationale priser indenfor kategorier, som Learning & Development, Design, Transformation af Produkter, Optimering af Processer og Kommunikation.  

Vi har siden 2017 været den første officielle Microsoft HoloLens Agency Partner i Skandinavien, og er stadig dee eneste i Danmark, som er certificeret til at bygge mixed reality applikationer til Hololens på niveau med Microsoft.  

Hvis du vil læse mere om Unity Studios, udviklerne bag SynergyXR, kan du læse meget mer: https://www.unity-studios.com/

Ocean nordic technology

Din partner i digital transformation

 • Referencer
  Vi har mere end 10 års erfaring i at levere XR-løsninger til store globale virksomheder på tværs af afdelinger i virksomheder som P&G, Novo Nordisk, Grundfos, Schneider Electric; GSK, Velux, VW, og mange flere.
 • Tæt samarbejdspartner
  Vi er erfarne konsulenter, der også kan assistere på det strategiske niveau gennem udvikling, integration og implementation.
 • Certificeret Partner
  Vi er den første certificeret Microsoft Mixed Reality Partner og ISV Partner – men hardware uafhængig.

 • IT & Data sikkerhed
  State-of-the-art IT infrastruktur, data backups, og Version Control på alt software. Sikker håndtering af kundedata er altid vores højeste prioritet.

Priser og kunder

Kunder

Total logoSchneider Electric logoSaxo BankGrundfos logoHaldor topsoe logoP&G logovw logoVelux logo

Priser

Learning technologies award logoMicrosoft partner award 2019 logoDanish digital Award logoGerman design award logo Microsoft partner award logo