Om Unity Studios

Synergy – En XR-værktøjskasse til hele din organisation

Gennem årene har Unity Studios udviklet skræddersyede interaktive løsninger for industri-ledende organisationer. Gennem vores arbejde har vi på tværs af industrier opdaget tendenser indenfor hvilke behov der efterspørges. Baseret på disse behov, har vi skabt Synergy XR.  

Vi har kombineret efterspørgsler i markedet og teknologiernes muligheder en sikker cloud-baseret platform med henblik på, at skabe en XR-værktøjskasse, som gør det muligt for dig og dine kolleger at samarbejde i enkle XR setups, skræddersyet til jeres behov og arbejdsopgaver – alt sammen uden at I behøver at være tekniske eksperter. 

Hos Unity Studios, har vi stor erfaring indenfor softwareudvikling og teknisk rådgivning, hvor vi har specialiseret os indenfor Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality. Unity Studios udspringer oprindeligt af Unity Technologies (de oprindelige skabere af Unity teknologien, som I dag bruges I 60% af alle VR-applikationer og 90% af alle HoloLens applikation på verdensplan). Unity Studios blev i 2008 et selvstændig udviklings –og konsulenthus. Siden da, har vi udviklet prisvindende løsninger, hvor vi hjælper organisationer med at optimere beslutningsprocesser, time-to-market løsninger, kommunikation, læring, medarbejdertilfredshed, samt organisatorisk effektivitet, alt sammen imens at omkostninger reduceres.  

Unity Studios er bredt anerkendt med både nationale og internationale priser indenfor kategorier, som Learning & Development, Design, Transformation af Produkter, Optimering af Processer og Kommunikation.  

Vi har siden 2017 været den første officielle Microsoft HoloLens Agency Partner i Skandinavien, og er stadig dee eneste i Danmark, som er certificeret til at bygge MR applikationer til Hololens på niveau med Microsoft.  

Hvis du vil læse mere om Unity Studios, udviklerne bag Synergy, kan du læse meget merpå vores hjemmeside: https://www.unity-studios.com/

Ocean nordic technology

Din partner i digital transformation

 • Referencer
  Vi har mere end 10 års erfaring i at levere XR-løsninger til store globale virksomheder på tværs af afdelinger i virksomheder som P&G, Novo Nordisk, Grundfos, Schneider Electric; GSK, Velux, VW, og mange flere.
 • Tæt samarbejdspartner
  Vi er erfarne konsulenter, der også kan assistere på det strategiske niveau gennem udvikling, integration og implementation.
 • Certificeret Partner
  Vi er den første certificeret Microsoft Mixed Reality Partner og ISV Partner – men hardware uafhængig.

 • IT & Data sikkerhed
  State-of-the-art IT infrastruktur, data backups, og Version Control på alt software. Sikker håndtering af kundedata er altid vores højeste prioritet.

Priser og kunder

Kunder

Total logoSchneider Electric logoSaxo BankGrundfos logoHaldor topsoe logoP&G logovw logoVelux logo

Priser

Learning technologies award logoMicrosoft partner award 2019 logoDanish digital Award logoGerman design award logo Microsoft partner award logo

Synergy-Logo
Adresse
Udfyld din kontaktinformation
så vender vi tilbage til dig

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.