Augmented Reality

Del 3D designs og produkter med kunder og kollegaer i augmented reality, og giv dine kunder direkte adgang til produkt information og links til website.

Forretningsværdi:

  • Et effektivt salgsværktøj, der gør det muligt at visualisere produkter i virkelige omgivelser for dine kunder.
  • En mere engagerende købsprocess, når dine kunder har mulighed for at interagere og udforske dine produkter.
  • Adgang til hele dit produktkatalog på din telefon og tablet.
  • Giv designere og udviklere et effektivt værktøj til produktudvikling.
  • Reducering af omkostninger forbundet med transport af produkter til kunder og messer.

Video Preview

Visualisering af produkter og 3D-modeller i virkelige omgivelser gennem din smartphone eller tablet.

Få appen her
App Store
Synergy AR til design reviews

Design

Med SynergyXR, har designere og produktudviklere mulighed for nemt, at visualisere produktdesigns i deres tiltænkte omgivelser. Du kan interagere med 3D modeller i den virkelige verden direkte fra din telefon elle tablethvilket skaber de optimale forudsætninger for evalueringer af produkter og designs. Det sikrer en effektiv proces, hvor 3D prototyper udvikles tidligt, og strømliner time-to-market processen for nye produkter. 

Salg

Med SynergyXR, har dit salgsteam altid adgang til det komplette produktkatalog uanset om det er på telefonen eller tabletten. Dette giver helt nye muligheder ved salgspræsentationer og messer, da kunderne får mulighed for at opleve produkterne i fuld størrelse og i virkelige omgivelser, samtidig med at du slipper for at fragte store produkter frem og tilbageNår kunderne får mulighed for at opleve produkterne, skaber du en engagerende og spændende købsproces, merværdi og grundlaget for vedvarende positive forhold mellem dig og dine kunder.  

Synergy AR for Sales
Synergy AR til onboarding

Onboarding

Med SynergyXR, har alle adgang til den samme platform gennem deres telefoner eller tablets. Dermed har alle dine kolleger mulighed for at visualisere og interagere med alt lige fra 3D modeller af færdige produkter til tidlige udviklingsfaser af nye prototyper, samt videoer og tekstDermed har alle en følelse af at være på samme holdhvilket motiverer alle niveauer, og giver en 360 graders forståelse for arbejdsmetoder, virksomheds-identitet ostrategi   

SynergyXR Værktøjskassen

SynergyXR er verdens første gør-det-selv extended reality værktøjskasse. Med SynergyXR kan virksomheder selv skabe og bruge virtual, augmented og mixed reality på farten. Innovative danske virksomheder som Grundfos og Novo Nordisk, bruger allerede SynergyXR til at træne medarbejdere, designe produkter og samarbejde på tværs af projekter i sikre virtuelle arbejdsrum, uanset hvor i verden de befinder sig.