SynergyXR Manager

Skab synergi mellem virtual reality, augmented reality og mixed reality gennem én samlet platform, der er nem at navigere i, styre og håndtere.

Forretningsværdi:

  • Upload og brug din virksomheds materiale – 3D modeller, videoer, billeder, pdf’er og symboler.
  • Garanteret sikkerhed gennem den prisvindende Microsoft Azure backend.
  • Del dit materiale på tværs af hele organisationen.
  • Et brugervenligt tag-baseret søgesystem for øjeblikkelig adgang til relevant materiale.
  • Kompatibel med hele SynergyXR kataloget.
  • En sikker enterprise cloud lagring sikrer dig adgang til alt materiale på farten.

Man browsing the synergy manager application

Bygget på Microsoft Azure

Centralisering af materiale

Vi giver din organisation én samlet, privat og sikker platform til alt materiale. Det er nemt at uploade 3D-modeller, Pdf’er, billeder og videoer, hvorefter materialet er øjeblikkeligt tilgængeligt i skyen – klar til at blive brugt i VR, AR og MR! Hvis du vil præsentere et nyt prototypedesign på en engagerende og effektiv måde, skal du blot tilføje din seneste 3D-model, hvorefter modellen kan ses gennem den ønskede teknologi. Det er nemt at navigere i, gennem en #tag-baseret søgning, som skaber et gennemskueligt system.  

Fjern barrierer

Vi fjerner de barrierere, så din organisation er i stand til at udnytte alle fordelene ved extended reality. Vi tror på, at det skal være lige så nemt og overskueligt at arbejde effektivt med extended reality, som det er at lave en PowerPoint præsentation. Derfor er vores vision med SynergyXR at skabe øjeblikkelig værdi for virksomheder over hele verden. SynergyXR er lavet til alle, ikke blot IT-eksperterne. Det har derfor aldrig har været lettere at lave dine egne extended reality setups.  

Removing barriers with Synergy
Collaborate effectively a cross platforms with Synergy XR

Effektivt samarbejde

Du styrke samarbejdet i din organisation ved at udnytte de nye extended reality værktøjer, som en integreret del af jeres arbejdsprocesser – særligt når I er geografisk adskilt. Med SynergyXR kan du samarbejde med kollegaer på tværs af platforme, samt uploade indhold gennem vores PC-applikationer, så i har de bedste forudsætninger for at løse opgaver i fællesskab. Extended reality er fremtiden indenfor digitalt samarbejde, og SynergyXR er platformen, hvor din organisation sikkert kan udnytte alle fordelene. 

SynergyXR Værktøjskassen

SynergyXR er verdens første gør-det-selv extended reality værktøjskasse. Med SynergyXR kan virksomheder selv skabe og bruge virtual, augmented og mixed reality på farten. Innovative danske virksomheder som Grundfos og Novo Nordisk, bruger allerede SynergyXR til at træne medarbejdere, designe produkter og samarbejde på tværs af projekter i sikre virtuelle arbejdsrum, uanset hvor i verden de befinder sig.