Mixed Reality

Få visuel support fra hele verden med hænderne frie til at løse opgaverne. Lav trin-for-trin arbejdsinstruktioner og træningsscenarier.
Gem træningsscenarier og step-by-step guides, så dine kollegaer altid har hurtig adgang til dem.

Forretningsværdi:

  • Få hurtig og effektiv support uanset hvorfra i verden.
  • Hold hænderne frie samtidig med, at du får vejledning gennem VoIP og live video stream.
  • Brug lokale resourcer og spar rejseomkostninger.
  • Øget sikkerhed ved brug af tungt og komplekst maskineri.
  • Standardisering af arbejdsprocedurer gennem trin-for-trin guides.
  • Minimér sandsynligheden for menneskelige fejl og downtime for maskiner og produktion.

Video Preview

Få hjælp fra en ekspert, lokaliseret hvilket som helst sted i verden, gennem VoIP og live video stream, samtidig med, at du har hænderne frie til at løse opgaven.

Synergy MR for step-by-step guidance

Trin-for-trin guides

Du får et nemt redskab, som øger din og dine kollegers sikkerhed, samt minimerer sandsynligheden for menneskelige fejl. Dette sker ved gennem intuitive guides, som tilgås via en Microsoft HoloLens 2 brille. Dermed får du afgørende information på rette tid og sted, samt har hænderne frie til at løse din opgave. Helt simpelt, når du laver og gemmer et scenarie, får dine kolleger øjeblikkelig adgang til intuitive guides, uden at gå på kompromis med sikkerheden i deres arbejde.  

Fjernsupport

Du får hurtig adgang til ekspertviden, uanset hvor i verden du befinder dig. Vi giver lokale resourcer adgang til den nødvendige support, så du kan spare krævende rejsetid og rejseomkostninger. Derved kan du minimere afgørende downtime. Du kan få vejledning ved hjælp af VoIP og direkte videoopkald. Er behovet for vejledning større, kan du få selskab af en ekspert på den pågældende lokation gennem virtual reality, hvilket skaber de optimale rammer for samarbejde og problemløsning.  

Synergy MR for remote support
Synergy MR Mixed reality

Visualisering og interaktion

Med interaktivt visualisering og interaktion, kan du kombinere den virtuelle og virkelige verden. SynergyXR giver dig mulighed for at vise Pdf’er, videoer og billeder ved siden af eller ovenpå fysiske installationer, hvilket sikrer at du har hænderne fri til at løse opgaverne. Med andre ord, får du et fleksibelt værktøj, samtidig med, at du har adgang til alt nødvendigt data. 

SynergyXR Værktøjskassen

SynergyXR er verdens første gør-det-selv extended reality værktøjskasse. Med SynergyXR kan virksomheder selv skabe og bruge virtual, augmented og mixed reality på farten. Innovative danske virksomheder som Grundfos og Novo Nordisk, bruger allerede SynergyXR til at træne medarbejdere, designe produkter og samarbejde på tværs af projekter i sikre virtuelle arbejdsrum, uanset hvor i verden de befinder sig.