Synergy Nyheder

Unity Studios formår at bygge den vigtige bro til erhvervslivet, der også under denne sundhedskrise er blevet endnu mere tydelig. Med SynergyXR, skaber Unity Studios nye samarbejdsformer med et klart fokus på bæredygtighed og ansvarlighed, og arbejder aktivt med FN’s verdensmål om en fremtid med langsigtet bæredygtig innovation i erhvervslivet.

SynergyXR hjælper den globale virksomhed Haldor Topsøe med at give kunderne en øjeblikkelig, digital guide, der samtidig er en gevinst for operatørerne i virksomhedens egne fabrikker.

Grundfos begynder i stigende grad at holde møder i VR og AR med kunder og kolleger. Også virksomheder som Novo Nordisk og Haldor Topsøe har fået øje på fordelene ved at holde møder, hvor det næsten føles som at være der selv.

Aflyste møder og begrænset mulighed for at rejse rundt i verden har fået Grundfos til at sende headset til en række kunder og invitere dem til møder i den virtuelle verden.

Møder i virtual reality med tyske og svenske kunder har været en kæmpe succes for Grundfos. SynergyXR gør det nemt at holde VR-møder på tværs af lande og kontinenter.

Unity Studios har udviklet SynergyXR, som skal gøre det nemmere for virksomheder at integrere Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality som en del af daglige arbejdsprocesser på deres rejse gennem den digitale transformation.