SynergyXR PC

Giv effektiv support til dine kollegaer over hele verden – alt sammen fra din PC. 

Forretningsværdi:

  • Øjeblikkelig deling af ekspert viden på tværs af lokationer.
  • Reducering af behovet for, og omkostnigerne forbundet med, rejsende serviceteknikere.
  • Hurtigere reaktionstid på den kritiske lokation, som reducere maskine og produktions downtime.
  • Giv bedre support, der øger sikkerhed og performance.
  • Reducering af klimafftrykket for en bæredygtig fremtid. 

Synergy XR for PC

Udnyt sammenspillet mellem live video stream, VoIP og HoloLensens scan, for optimal support.

Fjernsupport

Med SynergyXR Assist applikationen til PC kan du give dine kollegaer og partnere, over hele verden, den nødvendige hjælp. Du kan være online på få sekunder med live video stream, lyd og adgang til Hololensens scan af omgivelserne – hvilket skaber de bedst mulige forudsætninger for at kunne yde god support. Som ekspert, kan du sidde på dit faste kontor uden at skulle rejse ud til fjerne lokationer – i stedet kan lokale ressourcer, udstyret med en HoloLens, hurtigt være klar til at løse opgaven. Gennem fjernsupport sparer du rejsetid og omkostninger, hvilket giver dig en fordel både fra et økonomisk og miljømæssigt perspektiv.

Del afgørende information

Upload og del relevant materiale med din on-site kollega, der nemt kan se dette gennem en Microsoft HoloLens. Du kan dele 3D modeller, videoer, billeder og PDF’er, hvilket din kollega kan placere som virtuelle lag ved siden af, eller ovenpå, en maskine eller installation, samt have hænderne er frie til at løse opgaven. Forestil dig at din kollega løber ind i en udfordring, der kræver et specifikt dokument – Med SynergyXR MR, kan du uploade og dele det fra din PC applikation for øjeblikkelig brug i Mixed Reality. Dermed har du altid adgang til ekspertviden, hvilket reducerer usikkerheden og øger fleksibilitet for afgørende medarbejdere.

Share critical content with Synergy
Get spatial understanding with Synergy MR

Overblik

Et 3D-scan fra HoloLensen giver dig et unikt overblik over de omgivelser, som din kollega befinder sig i. Det gør dig i stand til, effektivt at kunne guide dine kolleger rundt på større områder, ved at placere beacons (lyskegler) som de kan følge. Tegn cirkler og placér pile for at highlighte vigtige detaljer. Gennem SynergyXR PC applikationen, oplever du som ekspert, at det føles som at se ud gennem din samarbejdspartners øjne, gennem live video stream, samt at scannet fra Hololensen giver dig overblik over området, hvor opgaven skal løses. Disse scan bliver automatik gemt og kan nemt tilgås af dine kolleger til senere brug. Ved at kombinere det rummelige scan fra HoloLensen med 3D-modeller, er det muligt at skabe et detaljeret og realistisk miljø, der giver eksperten de optimale værktøjer til at give effektiv support.

SynergyXR Værktøjskassen

SynergyXR er verdens første gør-det-selv extended reality værktøjskasse. Med SynergyXR kan virksomheder selv skabe og bruge virtual, augmented og mixed reality på farten. Innovative danske virksomheder som Grundfos og Novo Nordisk, bruger allerede SynergyXR til at træne medarbejdere, designe produkter og samarbejde på tværs af projekter i sikre virtuelle arbejdsrum, uanset hvor i verden de befinder sig.