Virtual Reality

Hold møder i Virtual Reality, hvor du kan samarbejde med kunder og kolleger fra hele verden, lave produktpræsentationer og træningssessioner.

Forretningsværdi:

  • Giv dine kunder den optimale tryghed, når du præsenterer komplekse produkter og løsninger, så de kan træffe den rette beslutning.
  • Bedre kvalitet af kommunikation.
  • Øget fokus i møder med immersive omgivelser.
  • Effektiv vidensdeling på tværs af organisation og landegrænser.
  • Reducering af klima-aftrykket og rejseomkostninger.
  • Digitalisering og standardisering af uddannelse for dine medarbejdere på en omkostnings- og tidseffektiv måde.

Video Preview

Tilføj nemt 3D modeller, pdf'er, billeder og videoer i det virtuelle miljø, og opnå mere naturlige møder med dine kollegaer.

Virker med
Vive Oculus
Synergy VR meetings

Møder

Møder i Virtual Reality giver din organisation de optimale forudsætninger for kommunikation og sociale interaktioner, når I ikke kan være samlet fysiskKollegaer og samarbejdspartnere fra forskellige verdensdele kan mødes i de virtuelle rum, hvor I kan interagere med hinanden, præcist som hvis I mødtes i den virkelige verden. I har adgang til 3D modeller, Pdf’er, billeder, videoer og whiteboards til at understøtte præsentationer og kommunikation. Dermed mindskes behovet for rejser, samt belastningen af miljøet, hvilket skaber en bæredygtig platform til effektiv kommunikation og beslutningstagning 

Træning

Med SynergyXR VR kan du accelerere træning og onboarding af medarbejdere og kollegaer. Din organisation kan digitalisere og standardisere uddannelse på en omkostnings-venlig og effektiv måde. Dermed bliver viden ikke fastholdt hos enkelte individer, men spredt til resten af organisationen gennem standardiseret virtuel træning. Med træning i Virtual Reality kan flere medarbejdere gennemgå den samme træning på samme tid, uden at din organisation behøver at tage maskiner ud af produktion. Desuden kan medarbejdere gentage enkelte sekvenser i uendelighed, hvor fejl ikke har konsekvenserKognitivt er Virtual reality anerkendt for at skabe en hurtig “learning-by-doing” proces, som hæver kvaliteten af træningen markant, samtidig med at det er sjovt for deltagerne.  

Synergy VR training
Synergy for VR events

Events

Med SynergyXR VR kan du holde møder og konferencer i et fælles rum. I kan gå rundt, interagere med hinanden, samt præsentere materiale, præcist som hvis I mødtes i virkeligheden. Design af rum og lokaler gør det muligt at designe lokaler 100% som virkelige showrooms eller konferencerum. Dermed kan i afholde møder og konferencer i et sikret virtuelt rum, som I selv kan designe så det matcher jeres behov.  

SynergyXR Værktøjskassen

SynergyXR er verdens første gør-det-selv extended reality værktøjskasse. Med SynergyXR kan virksomheder selv skabe og bruge virtual, augmented og mixed reality på farten. Innovative danske virksomheder som Grundfos og Novo Nordisk, bruger allerede SynergyXR til at træne medarbejdere, designe produkter og samarbejde på tværs af projekter i sikre virtuelle arbejdsrum, uanset hvor i verden de befinder sig.